Ontdek Cornetto

Heerlijke hoorntjes

of Bekijk alle hoorntjes
Cornetto

Classico x4

Het beste van de Classico is dat deze nooit weggaat. Het leeft voor altijd. Vier verschillende romige kroontjes rijkelijk overgoten met heerlijke chocolade en hazelnootstukjes, een knapperige wafel en natuurlijk als laatste het chocoladepuntje!

Cornetto

Classico x8

De enige echte originele Classico: heerlijk ijs met vanillesmaak, chocolade en nootjes, een krokante wafel en natuurlijk de punt van chocolade. De classic tussen alle classics, onze beste Cornetto ooit waar je acht keer van kunt genieten!

Cornetto

Aardbei x8

Is er een fijner gevoel dan verliefd worden? Acht keer verliefd worden natuurlijk! Acht heerlijke ijsjes met vanillesmaak en aardbeienfruitijs overgoten met heerlijke chocolade en hazelnoot stukjes, een knapperige wafel en uiteraard het chocoladepuntje!

Cornetto

Mini Classico x6

De Classico in mini formaat is een heerlijke snack. Romig vanille-ijs met een krokante hoorn en het overheerlijke chocolade puntje.

Cornetto

Mini Chocolate x6

Heerlijk genieten van chocolade, van het chocolade ijs tot het chocolade puntje.

Cornetto

MixMini Warm x6

De meest beruchte combinatie van Cornetto: chocolade, karamel en Classico. Drie geweldige en superlekkere smaken in zes Mini Cornetto ijsjes. Onverslaanbaar in een nieuw Mini formaat!

Cornetto

MixMini Fruity x6

Cornetto presenteert het meest complete aanbod van ijs in het heelal: aardbei, hazelnoot en vanille met chocolade chips! Drie verschillende smaken om te delen met je beste vrienden. Kun je niet kiezen? Geen probleem, er zijn 6 mini Cornetto ijsjes in een nieuw Mini formaat!